Rijles tarieven

Bij Autorijschool Spurt krijgt u rijles van steeds dezelfde instructeur in dezelfde, vaste lesauto (VW Polo). Als u in de stad of directe omgeving woont, wordt u thuis opgehaald en thuisgebracht. U bepaalt zelf hoe vaak u per week wilt lessen, het inplannen van deze rijlessen gebeurt wekelijks in overleg met uw instructeur. Blokuren (2 rijlessen achter elkaar) zijn ook mogelijk. U kunt ook altijd vrijblijvend een rijles volgen. Wanneer u na deze les besluit om uw rijopleiding bij ons te volgen dan kunt u verder gaan met losse rijlessen of kiezen voor een pakket. Scholieren en studenten genieten bij ons van studentenkorting.

Tarieven praktijk

Losse producten:

€ 35,-
Losse rijles: € 38.-
Tussentijdse Toets: € 200,-
Praktijkexamen: € 235,-
Eigen Verklaring: € 30,-
Theorieboek: (2 stuks) € 60,-
Theorie CD met 10 Examens € 35,-
Theorie examen € 50,-

Pakketten:

€ 950,-
30 lessen van 60 min € 1300,- met gratis Theorie CD
40 lessen van 60 min € 1600,- met gratis Theorie CD

Voor studenten is de tiende les gratis

Alle vermelde tarieven zijn inclusief 21% BTW. Prijzen zijn geldig t/m december 2015.

Tarieven theorie

Naast het praktijkexamen moet u ook een theorie-examen doen om uw rijbewijs te behalen.

U moet in het bezit zijn van een geldig theorie-certificaat op de dag van uw praktijkexamen of tussentijdse toets. Zonder het theorie-certificaat kunt u dus al wel beginnen met uw praktijklessen.

Het theorie-examen wordt afgenomen bij het CBR. U slaagt voor uw theorie-examen als u 13 vragen van de 25 goed hebt van het onderdeel gevaarherkenning en als u 35 van de 40 goed hebt bij het onderdeel verkeersregels en verkeersinzicht. U kunt uzelf opgegeven voor het theorie-examen via uw instructeur of rechtstreeks via de website van het CBR. Voor de betaling maakt het CBR gebruik van iDeal.

De meerderheid van de leerlingen van Spurt geeft de voorkeur aan zelfstudie. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om een theorie-cursus te volgen. Het studie-materiaal kunt u aanschaffen via uw instructeur.

webdesign: martinreedijk.nl